Openingstijden:
Maandag 07:00 - 23:00 uur
Dinsdag 07:00 - 23:00 uur
Woensdag 07:00 - 23:00 uur
Donderdag 07:00 - 23:00 uur
Vrijdag 07:00 - 23:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 09:00 - 17:00 uur

Vandaag
Open tot:
23:00 uur
18:30 uur
Buikspier-
kwartier
19:00 uur
Yoga Flow
19:00 uur
Cross-Workout
20:00 uur
Zumba

Nieuws

Nieuws

18 okt. 2017.

Martin's succesverhaalOok een doel bereikt? Of een doel willen bereiken?
Laat het één van onze instructeurs weten dan helpen we je ernaartoe!

Be Fit, Be Happy!
Team Ramdas

29 sept. 2017.

Zumbales met Mati

Gisteren een supergave zumbales van Mati gehad,
een swingende superles!
Mati thanx en volgende keer weer.

28 sept. 2017.

Tijd om fit te worden?

Tag nu op FaceBook je sportmaatje en kom bij ons langs!
Ramdas Sportcenter is al meer dan 27 jaar actief in Leiden en een gevestigde naam.
Wij zijn een sportschool waar persoonlijkheid en sportiviteit heerst.

Alle voordelen van ons sportcenter op een rij:
- Groot aanbod aan kracht en conditie apparatuur
- 3 verdiepingen groot
- Leuk aanbod groepslessen
- Persoonlijke sfeer
- Professionele begeleiding van gediplomeerd personeel
- Sauna en zonnebank aanbod
- Aanbod Lady gym, ruimte alleen voor vrouwen

Kom nu langs voor een rondleiding en een kopje koffie!
28,- per maand, maar...
Bepaal NU zelf de duur van je abonnement.
Vanaf minimaal 3 maanden, € 21,- per maand & geen inschrijfkosten
op vertoon van deze actie.

(Let op: deze actie is geldig tot 31 oktober!)

25 sept. 2017.

3 Oktober openingstijden

20 sept. 2017.

Lady's Gym

16 sept. 2017.

IRON MAN - Daryl Beijlen

Daryl Beijlen is al twee jaar een van onze trouwe leden. Voorheen heeft Daryl gevoetbald en veel aan krachttraining gedaan, maar tegenwoordig zijn er andere dingen die hem bezig houden. Deze vader, HBO-verpleegkundige en gediplomeerd fitness instructeur traint naast zijn werk namelijk gemiddeld 3 tot 4 uur per dag om in de meest fitte staat van zijn leven te komen.

Op 29 juli 2018 doet "onze" atleet namelijk mee aan de IRON MAN CHALLENGE! Dit is een triatlon dat bestaat uit 3,8 km zwemmen, 180,2 km wielrennen en 42,2 km hardlopen! Onder begeleiding van ons team en het sportmedisch centrum Rijnland proberen we Daryl naast zijn alledaagse bezigheden klaar te stomen voor een van de meest fysiek zware uitdagingen op de wereld.


Archief

   12 sept. 2017 - Crossworkout onwijs gezellig
Afgelopen dinsdag was het onwijs gezellig! Kom je straks om 19:30 weer mee doen aan de Crossworkout? Doen we het nog een keertje over!

   02 sept. 2017 - Joost 90 jaar !
Vandaag is Joost 90 jaar geworden!
Joost sport al jaren 2 tot 3x in de week bij ons en is zo fit als maar zijn kan. Joost, namens directie en team van SportCenter Ramdas van harte gefeliciteerd!   31 jul. 2017 - Wij werken samen met het Jeugdsportfonds!
Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal ? 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds

   19 jul. 2017 - Advertentie van formaat
   30 jun. 2017 - Zomerrooster 2017
Let op! De volgende wijzigingen voor de zomerperiode:

   29 jun. 2017 - Airbike bij SportCenter Ramdas!
Er staat een Airbike bij SportCenter Ramdas!
De eerste sporter heeft dit nieuwe cardio toestel al geprobeerd. We hebben 3 weken om het te proberen, laat in een reactie weten wat je ervan vond via facebook of per email (info@ramdas.nl)!
Team Ramdas

   26 jun. 2017 - Kom lekker trainen!
   13 jun. 2017 - Krachttraining voor de spiegel
   01 jun. 2017 - Meerderheid mensen sport om zich goed te voelen!
Een groot deel van de bevolking sport om zich goed te voelen. Ook gaat men sporten tegen stress, om er goed uit te zien of om af te vallen. Een derde zegt te sporten om sociale contacten op te doen.

Dat blijkt uit een enqu?te onder 860 NU.nl-panelleden. 680 respondenten zeggen ooit gesport te hebben of de intentie te hebben om te gaan sporten. Wanneer zij sporten zegt 85 procent van de mensen dit te doen voor hun gezondheid en om er het hele jaar door goed uit te zien.

Om er specifiek in de zomer goed uit te moeten zien, vindt 55 procent niet een goede reden om te sporten. Zij zeggen dan ook dat hun lichaam altijd klaar is voor het strand en dat ze maar geaccepteerd moeten worden hoe ze zijn. Een vijfde van de sportende respondenten zegt wel dat ze zich nog beter zouden voelen voor een dag op het strand, wanneer ze wat zouden afvallen.

624 deelnemers zeiden het afgelopen jaar gesport te hebben. 36 procent van hen deed dit alleen, tijdens een ongeorganiseerde sport. Bijna een derde (31 procent) van de sporters is abonnee of cursist bij een sportaanbieder zoals bijvoorbeeld een fitnesscentrum. Iets minder dan een kwart (22 procent) zegt lid te zijn van een sportvereniging.

Kan niet zonder
Een krappe meerderheid (52 procent) zegt niet zonder het sporten te kunnen. Daarentegen geven de sporters zichzelf een zeven op een schaal van tien wat betreft de mate van sportiviteit. 40 procent van de sportende NU.nl-panelleden zegt dat zij twee sporten beoefenen en 5 procent beoefent meer dan drie sporten.

Iets meer dan een kwart (27 procent) van de sportende deelnemers sport meer dan twaalf keer per maand. Ongeveer drie vijfde van hen doet minimaal vier keer en maximaal twaalf keer per maand aan sport. 51 procent zou zichzelf liever vaker zien sporten, 21 procent heeft daarover geen mening.
Door: nu.nl
   29 mei 2017 - Tip van Josh
De zon is er!
Zoals sommigen van jullie misschien gezien hebben, loopt onze Josh wel eens met een camera door de sportschool. Hij neemt namelijk filmpjes op en zet deze op Youtube. Ook maakt hij handige filmpjes betreft sporten! Dus als jij nog wat kilootjes kwijt wilt voordat je op vakantie gaat, zal je misschien wat aan deze tips hebben!
Breng Josh een bezoekje op zijn kanaal voor de hele video!
https://youtu.be/Rr_yFTVvw-w

   23 mei 2017 - DE ZOMER KOMT ERAAN!
Dit betekent dat de crossworkouts buiten gegeven zullen worden. We gooien de roldeur open of gaan ergens lekker naar een veldje op een andere locatie, dus zorg dat je goed bent voorbereid! Denk aan buitenschoenen en misschien een vest in het geval dat er een windje staat.

Wij hebben er in ieder geval onwijs zin in. Tot vanavond 19:00 bij de eerste offici?le crossworkoutside!

   22 mei 2017 - Fitexpo
Sportcenter Ramdas at the action center on Fitexpo Rotterdam.

   19 mei 2017 - Wist je dat
Wist je dat wij een Lady's Gym hebben? Een aparte ruimte speciaal voor alleen dames. Kom een keertje langs, ons team staat altijd voor u klaar! Like ook onze Ramdas Lady's Gym pagina

   11 mei 2017 - Aad van der Luit overleden.
Zojuist is ons bekend geworden dat de oud taekwondo leraar van de heer Ramdas, is komen te overlijden. Namens Sailesh Ramdas en het hele team wensen we de nabestaanden veel sterkte in de komende tijd.
Aad van der Luit, rust in vrede.

   20 apr. 2017 - Koningsdag
© 2017 | Ramdas SportCenter Huisregels | Algemene voorwaarden | Ramdas MediaDesign